Skip to main content

Qui som

Cati Morell

(Palma, 8 de juliol de 1971)

Periodista i directora de Taempus

No crec en l’objectivitat, però sí en l’honestedat del missatger

Josep Maria Flores

(Arenys de Munt, 1 de gener de 1969)

Periodista i codirector de Taempus

Comunicar és créixer, i comunicar bé és créixer millor

Aina Vives

(Pollença, 5 de gener de 1970)

Periodista, especialista en Màrqueting i Analítica Web

En Comunicació i Màrqueting, només prendràs decisions encertades si saps analitzar les accions i intrepretar-ne les dades

Tæmpus va néixer l’any 2011 amb la vocació de col·laborar amb empreses i professionals que, per manca de coneixements específics i, sobretot, de temps per explicar allò que fan, no aconsegueixen omplir els buits comunicatius que genera la seva activitat. El projecte Tæmpus l’impulsen Josep M. Flores i Cati Morell, periodistes amb una dilatada experiència en mitjans escrits, i a la ràdio. Els mou la voluntat de posar els seus coneixements al servei de professionals, empreses i institucions amb l’objectiu de convertir la comunicació en un valor de gestió i trencar amb el problema que sovint apareix a l’hora de fer front al full en blanc.

Al llarg de nou anys i pel fet de viure al Penedès, una de les zones vitivinícoles més importants de Catalunya, han treballat amb cellers i han tingut l’oportunitat de conèixer de prop el sector i introduir un nou enfocament en la comunicació del vi, introduint la necessitat de fer arribar la cultura del vi al públic no entès. Tant és així que van ser impulsors del Dossier del Vi que cada any publica El Punt Avui en la seva edició nacional, on es recullen les novetats i s’introdueixen els reptes del sector. Tanmateix, la comunicació relacionada amb el desenvolupament econòmic i territorial, i el Medi Ambient ha estat un altre dels puntals de Taempus al llarg d’aquests anys.

L’any 2020, Aina Vives s’incorpora a l’equip amb la voluntat d’oferir aquest nou concepte de comunicació integral a les empreses i entitats de les Illes Balears.

Tant Josep M. Flores com Cati Morell provenen de la redacció d’El Punt Avui on varen acumular una experiència de més de vint anys. Precisament, a la redacció d’El Punt Avui coincideixen amb Aina Vives. Cati Morell va treballar també a RNE-Balears i a Somràdio. És col·laboradora de Penedès TV i del setmanari El 3 de vuit. Josep M. Flores és col·laborador de TV3. Ha estat guionista dels documentals El gran silenci. Horta de Sant Joan (2014) i L’amenaça incandescent (2020) emesos al programa Sense Ficció de TV Catalunya. També ha treballat a la redacció de Ràdio Arenys i va ser corresponsal de l’Avui i d’El Correo Catalán. 

Aina Vives ha estat directora de l'ARA Balears, redactora del diari El Punt Avui a Barcelona, delegada d’El Punt Avui a les Illes Balears, redactora del Diari de Balears, la revista Presència, i de Diario de Mallorca i La Voz de Balears, entre altres publicacions. També va ser cap de premsa de la Conselleria de Presidència durant el segon Pacte de Progrés i, després de fer un màster en Direcció de Màrqueting Digital i Comunicació Empresarial a l'Escola Superior de Negocis i Tecnologies ESDEN, a Barcelona, i un màster en Analítica Web a la Kschool, a Madrid, s’ha especialitzat en comunicació per a empreses.

  • 690 357 860
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.